Nest 2018

4 september 2018

Vandaag is Kaya bevallen van 11 prachtige pups; 9 reutjes en 2 teefjes allemaal met een mooie lange ridge, en wat is ze een zorgzame lieve moeder !

 

                                          

 

 

30 juli 2018

Yes, we zijn superblij Kaya is drachtig !!

De pups worden rond 5/6 september verwacht, nu eerst lekker groeien …

 

 


Basu (Fadi Nujumu Ajumpaa Nishamba)

   &

Kaya (Zhenga ngwani an African Treasure)

 

Heel blij zijn we met de combinatie Basu & Kaya, en hopen dan ook dat ze samen mooie maar vooral hele lieve pups gaan krijgen !

Basu is een zelfverzekerde, sociale reu. Hij speelt graag met andere honden en gaat dagelijks met Saskia en haar uitlaatdienst mee.  Zie www.dogzoneborne.nl
Hij is gek op kinderen, en gaat vanaf pup mee op vakantie in binnen en buitenland, op een camping of in een hotel, hij vindt het allemaal prima.

Kaya heeft netjes haar U-tjes gehaald maar showen is niet haar grootste hobby, zij is heel gelukkig als ze mee mag naar het bos of het strand, en ze is een erg zorgzame en lieve moeder voor haar pups.

Basu daarentegen vindt hondenshows geweldig en heeft een aantal mooie prijzen gewonnen, zoals de titel “Benelux jeugd Winner 2014”. En op de eerste keer Crufts, is hij 2e is geworden in zijn klasse! En de 2e keer reserve (dat is de 4e plaats) in Bournemouth heeft hij gewonnen in zijn klasse en daar mee “Crufts for life” gehaald.

Showen is leuk, maar het belangrijkste is een fijn leven thuis, temidden van de hele familie.